Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/kerstcreatief.nl/includes/function.php on line 385

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/flevopok/public_html/kerstcreatief.nl/index.php on line 118
Een persoonlijk kerstpakket kiezen | Kerstcreatief.nl

Persoonlijke kerstpakketten geven

Is het achterhaald om kerstpakketten cadeau te doen? En blijft het voor je personeel wel waardevol om een persoonlijk geschenk te krijgen? Tegenwoordig zijn er kerstpakketten op de markt die aan persoonlijke wensen voldoen en op een creatieve manier ervoor zorgen dat er toch blijk van waardering wordt gegeven aan je medewerkers. Een kerstpakket kan er ook voor zorgen dat je laat zien dat je extra zorg meedraagt wanneer je dit pakket persoonlijk samengesteld. Hierdoor wordt interesse getoond in de medewerker of relatie.

Maatwerk voor jouw kerstpakket

Er kan eventueel maatwerk geleverd worden door sommige bedrijven. Wat houdt maatwerk in? Bij een afname van minimaal van 75 stuks kan ervoor gezorgd worden dat er een pakket samengesteld wordt op basis van jouw wensen en eisen. Hierna zal er een proefpakket gemaakt worden. Van dit proefpakket worden foto's gemaakt waarna deze via de e-mail verstuurd worden. Jij ontvangt deze e-mail waarbij de prijs ook besproken wordt. Op deze manier zie je welke producten er in je geschenkpakket zitten en kunnen er nog eventuele aanpassingen gemaakt worden. Bij deze kerstpakketten kan er ook een persoonlijke kerstboodschap toegevoegd worden. Dit maakt het geven en ontvangen van een pakket erg leuk! Bekijk bijvoorbeeld eens de kerstpakketten van Kerstpakketten idee.

Een eigen keuze concept

Heb je geen idee welk geschenkpakket je cadeau moet doen aan je medewerkers? Kies dan voor een eigen keuze concept. Je krijgt dan een webshop die aangepast kan worden naar de kleuren van je organisatie en hij kan het bedrijfslogo bevatten in het hoofdmenu. Daarbij zullen jouw medewerkers een giftbox ontvangen waar een giftcard bij zit. Op deze giftcard staat een persoonlijke code die de medewerker moet gebruiken om op de webshop in te kunnen loggen. Zij krijgen dan het aantal punten te zien dat ze uit kunnen geven. Deze punten komen overeen met het door jouw gegeven budget per persoon. Hierna kunnen de producten besteld worden en heeft je medewerker iets waar hij of zij zeker gebruik van gaat maken.

Breed assortiment

Het aanbod voor zowel food- als non-food artikelen is erg groot. Hierbij zul je zien dat een aantal kerstpakketten al voorgevuld zullen zijn. Hierdoor kun je kiezen uit diverse soorten. Wil jij liever een kerstpakket geven dat in het teken staat van wellness en ontspanning of juist een culinair hoogstandje bied? De keuze is geheel aan jou!

Jij kan een persoonlijk geschenkpakket vinden bij kerstpakkettenidee.nl >>

Eigen Keuze Kerstpakketten

Voor al uw vragen
John Beers info@kerstcreatief.nl
Contactformulier