Verras je personeel en je partners met Kerst relatiegeschenken

Jij kunt op vele verschillende manieren je klanten, partners, relaties en werknemers verrassen met een kerstcadeau. Jij kan bijvoorbeeld kiezen uit diverse kerstpakketten, relatiegeschenken, wijnkisten en uitjes. Maar wat is nu het beste geschenk dat je kunt geven en welke opties heb je allemaal? Wij leggen het je hier uit bij Kerstcreatief.nl zodat jij voor iedere gelegenheid leuke kerst relatiegeschenken cadeau kunt doen.

Een wijn pakket als geschenk

Gebruik maken van een wijnkist is altijd een goed idee. Hiermee kun jij je relaties bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en kan er getoost worden op een nieuw jaar met goede samenwerkingen. Dit is ook een andere draai aan het geven van relatiegeschenken aangezien ze een heerlijke fles wijn krijgen waarbij ze zelf uit kunnen kiezen wanneer ze zullen genieten van een goed glas.

Verras je relatie met een kerstpakket

Kerstpakketten worden al vele jaren cadeau gegeven tijdens de kerstperiode. Echter kun je er nu ook voor kiezen om het kerstpakket zelf samen te stellen. Jij kan namelijk bij een minimale afname van 75 stuks de pakketten zelf samen stellen met de producten die jij graag wilt geven. Daarnaast kun je ook een budget per pakket aangeven waardoor je een duidelijk beeld hebt van de kosten per pakket. Op deze manier zul jij alleen nog maar originele Kerst relatiegeschenken geven!

Ga voor het eigen keuze concept

Heb je geen idee wat je jouw relaties of personeel cadeau moet doen tijdens de kerstdagen? Dan kun je ook kiezen voor het eigen keuze concept. Hierbij krijgen de relaties of je personeel allemaal een persoonlijke giftcard waarmee ze online in kunnen loggen in een gepersonaliseerde webshop. Met het door jou aangegeven aantal punten kunnen er dan cadeaus uitgezocht worden. Hierdoor geef je een heel andere draai aan het geven van Kerst relatiegeschenken!

Uitjes als relatiegeschenken

Geen zin om relatiegeschenken te zoeken of een kerstpakket aan je relaties te geven? Je kan ze ook verrassen met een uitje. Denk hierbij aan leuke dagtochten die je kunt maken tijdens de Kerst. Bezoek een kerstmarkt of ga een uitdaging aan in een van de steden door middel van het spelen van een spel. Een dagje uit kun je ook op een andere manier geven. Jij kan namelijk een giftcard kopen waarbij een bedrag aangegeven staat hoeveel de giftcard waard is. Jouw klanten, personeel en relaties kunnen dan zelf een dagje weg plannen!

Voor al uw vragen
John Beers info@kerstcreatief.nl
Contactformulier