Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/flevopok/public_html/kerstcreatief.nl/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Algemene Voorwaarden | Kerstcreatief.nl

Algemene voorwaarden

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door alvorens gebruik te maken van de Kerstcreatief.nl website. Door de Kerstcreatief.nl website te gebruiken, geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met één of meerdere voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de Kerstcreatief.nl website.

1. Intellectuele eigendom

Deze website is eigendom van Kerstcreatief.nl. Alle afbeeldingen van producten en alle materialen op de site zijn eigendom van Kerstcreatief.nl en mogen alleen gebruikt worden om de pagina on-line te kunnen bekijken.

2. Juistheid van gegevens

Kerstcreatief.nl categoriseert acties op merk en model van autofabrikanten en autodealers. Daarbij streeft Kerstcreatief.nl naar een zo compleet en actueel mogelijk aanbod van relevante acties en aanbiedingen. Kerstcreatief.nl kan echter niet instaan voor de juistheid van de gepresenteerde aanbiedingen en/of acties. Er kan eveneens geen aanspraak gemaakt worden op de beschikbaarheid van de gepresenteerde actie(s). Sommige op deze site geïllustreerde modellen, onderdelen en accessoires kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid. De informatie op deze site is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van lanceren van de site. Kerstcreatief.nl wijst echter alle aansprakelijkheid van de hand voor eventuele fouten.

3. Aansprakelijkheid

Kerstcreatief.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze op onze website zouden voorkomen. Kerstcreatief.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Kerstcreatief.nl website zijn gelinked.

4. Persoonsgegevens

Indien de bezoeker zich opgeeft om via e-mail informatie te ontvangen, geeft een bezoeker Kerstcreatief.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van Kerstcreatief.nl met het oog op een geautomatiseerd klantenbeheer en marktonderzoek. Bij elke e-mail communicatie zal de bezoeker de mogelijkheid geboden worden geen verdere informatie te ontvangen. De verstrekte gegevens kunnen worden doorgegeven aan de met Kerstcreatief.nl contractueel of vennootschap rechterlijk verbonden ondernemingen. De bezoeker heeft recht op inzage en eventuele correctie van de op u betrekking hebbende gegevens.

4.1 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal Kerstcreatief.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent.

4.2 Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen zogenaamde 'cookies' op uw systeem geplaatst worden. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

5.Toepasselijke wetgeving en bevoegde rechtbanken

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website en op onderhavige Algemene Voorwaarden.

Voor al uw vragen
John Beers info@kerstcreatief.nl
Contactformulier